Bijles inplannen

- VAKANTIE -

De Wiskunde Docent is van 1-07-24 t/m 24-08-24 met vakantie.

Mailtjes en aanvragen zullen daarna z.s.m. worden beantwoord.

Vanaf 1-09-2024 is het weer mogelijk bijlessen in te plannen. 

 

Had je nog bijlessen over van het afgelopen jaar dan wordt de geldigheid daarvan met 8 weken verlengd. Deze kan je dus nog opmaken aan het begin van het nieuwe schooljaar.

 

Hieronder kun je zelf eenvoudig een bijles inplannen.

Het inplannen van een bijles kan alleen door middel van een klantaccount en als de betaling is voldaan. Heb je nog geen klantaccount neem dan eerst contact op.

Je krijgt dan vervolgens een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij de eerste keer inloggen dien je dan zelf een nieuw wachtwoord in te stellen en de ontbrekende gegevens in te vullen.

 

Aan het klantaccount zijn alle nog beschikbare bijlessen toegevoegd in de vorm van een strippenkaart. Het inplannen van een bijles kost 1 strip.

Je kunt nu gemakkelijk zelf bijhouden hoeveel lessen nog beschikbaar zijn. Zijn al de strippen op dien je een nieuwe aanvraag te doen.  Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Na betaling van de nieuwe bijles(sen) zijn je nieuwe strippen beschikbaar. De nieuwe bijlessen worden binnen 24 uur toegevoegd aan je klantaccount.